“Een notulist inhuren? Groenendijk Notulistenservice biedt notuleerservice op maat. Meer informatie? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier hiernaast. Wij garanderen binnen 1 werkdag een reactie!”

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Waarom een notulist inhuren bij Groenendijk Notulistenservice?

Een notulist inhuren kan gemakkelijk bij Groenendijk Notulistenservice. Door de landelijke dekking van Groenendijk Notulistenservice is het mogelijk om door heel het land een notulist in te huren.

Doordat onze notulisten stuk voor stuk specialisten zijn op het gebied van notuleren en tevens over minimaal HBO werk- en denkniveau beschikken kunt u een verslaglegging van hoge kwaliteit verwachten. We streven naar de hoogste kwaliteit, zodat u een duidelijk verslag heeft van de bijeenkomst. Of het nu gaat om een vergadering, een hoorzitting of een functioneringsgesprek.

Het voordeel van een notulist van buitenaf is dat deze totaal geen belangen heeft in de vergadering. Hierdoor ontstaat er een integer, objectief en neutraal verslag.

Waarborgen van de kwaliteit:

De notulist waarborgt de kwaliteit van het verslag door de tekst door een tekstcorrector op inhoud en op grammatica te laten controleren. Na deze grondige controle wordt het verslag pas aan u overhandigd.

Welke verschillende verslagvormen zijn er – notuleren uitbesteden?

Optie 1: Woordelijke/letterlijke uitwerking;

Alles wat er gezegd wordt tijdens de vergadering wordt in dit verslag verwerkt. Een letterlijke uitwerking van de vergadering dus.

Optie 2: Uitgebreid samenvattend verslag;

Doordat in veel gevallen niet alles wat tijdens de vergadering wordt gezegd het vermelden waard is wordt er veelal een uitgebreid samenvattend verslag gemaakt. De notulist van Groenendijk Notulistenservice weet precies wat er belangrijk is voor de notulen en wat hierin dus moet worden verwerkt. Optie 2 is hierdoor een korter verslag dan optie 1, maar zonder dat er relevante informatie verloren gaat.

Optie 3: Kort samenvattend verslag;

De besproken vergaderpunten worden duidelijk en beknopt vastgelegd, zodat deze voor iedereen in korte tijd is te lezen.

Naast deze 3 opties kunnen we altijd ook meedenken met uw wensen en behoeften. We leveren maatwerk voor iedereen!

Hoe gaat onze notulistenservice te werk?

 • U geeft uw wensen aan ons door via telefoon, mail of het offerte/reserveringsformulier;
 • Wij reserveren de datum en tijdstip in de agenda van onze dichtstbijzijnde medewerker;
 • U stuurt vooraf de stukken die van belang zijn voor onze notulist. Zoals de agenda en eventuele notulen van de vorige vergadering;
 • De vergadering word bijgewoond door onze notulist;
 • De notulen worden door onze notulist elders verder uitgewerkt;
 • De notulen worden vervolgens nog eens extra gecontroleerd door onze tekstcorrector;
 • Ten slotte ontvangt u de notulen.

Dit proces gaat redelijk snel, van begin tot eind duurt dit traject namelijk maximaal 2 tot 4 werkdagen. Zo heeft u in de meeste gevallen de notulen dezelfde week nog in huis.

Waar op te letten bij het kiezen van een notulist – notuleren uitbesteden?

 1. Focus op kwaliteit: een goede verslaglegging is wel zo belangrijk. Zonder een goede verslaglegging kan het zijn dat de notulen niet compleet is;
 2. Kies voor een ervaren notulist, een echte specialist dus;
 3. Zorg dat de notulist geen belang heeft in de vergadering, zo ontstaat er een neutraal en integer verslag;
 4. Hamer op een goede voorbereiding;
 5. Maak van te voren duidelijk wat voor verslaglegging er gewenst is. Een letterlijke uitwerking van het gesprek, een uitgebreid samenvattend verslag of een kort samenvattend verslag;

Meer weten? Neem via deze pagina direct contact met ons op.

Beoordeling Groenendijk Notulistenservice van klanten:

Op basis van 1374 beoordelingen behaalt Groenendijk Notulistenservice met de dienst: Notulist inhuren een score van 9 van de 10.