Notulistenservice

Groenendijk Notulistenservice biedt u notuleerservice op maat.

Het uitbesteden van de vastlegging van uw vergadering aan onze notulisten, ziet u terug in de kwaliteit van de verslaglegging. Doordat onze notulisten gespecialiseerd zijn in dit vakgebied en daarnaast over minimaal HBO werk- en denkniveau beschikken, kunt u een verslag van hoge kwaliteit tegemoet zien. Of het nu gaat om het vastleggen van bijeenkomsten, hoorzittingen, functioneringsgesprekken of andere vergaderingen.

Onze notulisten hebben geen belangen in de vergadering en discussiëren zelf niet mee. Hierdoor ontstaat er een neutraal, objectief en integer verslag.
Ieder verslag wordt door onze tekstcorrector nog op inhoud en grammatica gecontroleerd, alvorens deze aan u wordt overhandigd.

Om aan ieders wensen tegemoet te komen heeft u de keuze uit verschillende verslagvormen. Standaard bieden wij u hierbij de onderstaande 3 opties aan.

Optie 1: Woordelijke/letterlijke uitwerking
Dit betreft een letterlijke uitwerking van alles wat er wordt gezegd tijdens de vergadering.

Optie 2: Uitgebreid samenvattend verslag
Niet alles wat tijdens de vergadering wordt gezegd is het vermelden waard. Onze notulist weet feilloos te vermelden wat relevant is. Waar mogelijk wordt het verslag ingekort, zonder dat er relevante informatie verloren gaat.

Optie 3: Kort samenvattend verslag
De besproken vergaderpunten worden beknopt en duidelijk vastgelegd zodat voor een ieder in korte tijd is na te lezen wat er in de vergadering is besproken.

Uiteraard zijn andere opties ook mogelijk. Wij leveren maatwerk voor iedereen!

Uiteraard wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld

Een gedetailleerde omschrijving van onze werkwijze vindt u op de pagina ‘Werkwijze’

Ga naar onze Werkwijze